HayKováts: "A Gonosz génje" című regény I-II. részének megvásárlása

 

A regényem első része már csak a Libri könyvesboltjaiban, vagy online könyváruházakban kapható. A regénytrilógia II. része kapható a Libri bolthálózatában és online. Megrendelhető tőlem is személyre-szólóan dedikálva, valamint a meghirdetett „író-olvasótalálkozókon”.

A fotókra klikkelve jut el a Libri.hu Online Könyváruházhoz.

image06

Az „ESEMÉNYEK” menüpontban, és a facebook oldalamon tájékoztatom a kedves érdeklődőt az aktuális helyszínekről és időpontokról.


Amennyiben nem tudna eljönni egyik meghirdetett eseményre sem, a könyv két lépésben rendelhető meg tőlem online.
Első lépés, hogy a facebook üzenő oldalán (messenger), vagy az info@gonoszgenje.hu e-mail-en keresztül felveszi velem a kapcsolatot.
Tisztázzuk, mit szeretne és, hogy melyik az önnek legmegfelelőbb szállítási mód. Megadja, kinek a nevére dedikáljam, és a címet, ahová küldhetem. Válaszomban megírom a bankszámlaszámot.
Erre tudja átutalni a könyv árát: 3000 forintot, és a szállítási díjat, amit előtte egyeztetünk.


Amennyiben a házhoz szállítást választja, a postaköltség díja 1550 Ft.
A küldemény az átutalás beérkezésétől számított 3-6 munkanapon belül érkezik.

Tápiószentmárton, Tápióbicske és Nagykáta területén, a megrendelt könyvet 1-2 napon belül személyen kézbesítem. Ebben az esetben a szállítási díjat nem kell megfizetni.

Ismerőseim a könyv átvételénél is fizethetnek.


Az alábbi fotóra klikkelve jut el a Libri.hu Online Könyváruházhoz. A Könyváruházban megrendelt könyv szállítási díja előnyösebb, mint amennyiért én tudom postázni, és utánvéttel is fizethető. A személyes dedikáció pótolható valamelyik író-olvasótalálkozón.


image06

Az "Összes bolt mutatása" fülre kattintva kiválasztható az Önhöz legközelebb lévő könyvesbolt.